Integritetspolicy

Integritetspolicy & behandling av personuppgifter
Välkommen till Svenska Hälsopromotiongruppens AB sida om behandling av personuppgifter. Denna sida ska hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut angående din relation till oss. 

Innan vi går in på detaljer skulle vi vilja belysa tre viktiga punkter som detta dokument handlar om. Punkterna är viktiga för oss eftersom vi vet att de är viktiga för dig:

• Vi vill tydliggöra ansvaret för att skydda dina rättigheter och din integritet.
• Vi förklarar hur vi använder de personuppgifter du delar med oss, för att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster och ge dig bästa möjliga upplevelse av dem, hemsidan och när du är i kontakt med oss.
• Dokumentet ska ge dig förståelse för vilka uppgifter vi samlar in och vad vi gör - respektive inte gör - med dem.

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Svenska Hälsopromotiongruppen AB, 556618-9188, är utbildningsleverantör.
Hälsopromotiongruppen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du delar med oss när:

• du anmäler dig till någon av våra utbildningar eller nyhetsbrev
• du beställer en produkt i webbshopen
• du har en fråga och/eller kontaktar oss
• du besöker vår hemsida och accepterar cookies
• du laddar ner ett produktblad från vår hemsida
• du använder våra webbverktyg såsom, KasamDIALOGEN och HealthSCORE.

Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?

Vilka personuppgifter som behandlas varierar beroende på vilken företagsform du har. Företagsuppgifter kan bli personuppgifter för Kund som är en enskild firma eller privatperson. När du anmäler dig till utbildning, beställer produkter, använder våra webbverktyg eller bokat tjänster samlar vi in dina kontaktuppgifter och företagsuppgifter. Vid anmälan till våra utbildningar behöver vi deltagarens kontaktuppgifter och företagsuppgifter. Har du en fråga eller kontaktar oss gällande något annat ärende kan mängden personuppgifter och vilka det är variera beroende på vilken kommunikationskanal som används. Kategorier av personuppgifter är oftast kontaktuppgifter, online identifikationer och företagsuppgifter.

Hantering av cookies

Information om hur vi hanterar cookies hittar du här >>

Utskick av erbjudanden och nyhetsbrev
Vill du ta del av våra erbjudanden, boktips, nyhetsbrev och information väljer du att ge ditt samtycke till detta. Du lämnar då dina kontaktuppgifter som kommer att kopplas ihop med dina beställningar för att du ska få relevant information skickad till dig via e-post, sms eller telefon.
Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och då kommer vi att ta bort dina personuppgifter. Du kan återkalla genom att avsluta din prenumeration på nyhetsbrev via vårt nyhetsbrev, via länk som finns i varje utskick eller genom att kontakta vår kundservice.

Vilka personuppgifter delar vi med andra?
Dina personuppgifter kommer inte att överföras utanför Hälsopromotiongruppen förutom för behandling för Hälsopromotiongruppens räkning och för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster samt fullgöra våra förpliktelser. I de fall personuppgifter hanteras av våra leverantörer och samarbetsparter har vi upprättat s.k. Personuppgiftsbiträdesavtal. Det innebär att personuppgiftsbiträdet försäkrar att de hanterar personuppgifter enligt den gällande dataskyddsförordningen (GDPR), samt följer Hälsopromotiongruppens riktlinjer för säkerhet och sekretess.

Vi har personuppgiftsbiträden som hjälper oss med transporter, logistik, betallösningar, marknadsföring och IT-tjänster.
Utöver detta kan Hälsopromotiongruppen tvingas att lämna ut personuppgifter enligt lag.

Dina rättigheter
Du har rätt att få information om de uppgifter som finns registrerade om dig. En sådan begäran ska vara skriftlig och skickas till info@halsopromotiongruppen.se (övriga kontaktuppgifter finns nedan). Vi behöver ditt personnummer för identifiering och kommer att skicka uppgifterna skriftligt till din folkbokföringsadress.

Om du upptäcker felaktiga data om dig har du rätt att begära att få detta rättat. Du har också rätt att begära att vi raderar den data vi behandlar om dig. Vi kommer även, på din begäran, att informera dig om till vem informationen har lämnats ut.

Vill du inte motta reklam, erbjudanden eller annan information kan du kontakta Hälsopromotiongruppen, se kontaktuppgifter nedan. I samtliga Nyhetsbrev från Hälsopromotiongruppen hittar du även en länk eller instruktion för att kunna avsäga dig utskick.

Har du frågor eller utnyttja någon eller flera av dina rättigheter enligt ovan kontaktar du oss via info@halsopromotiongruppen.se. För att kunna identifiera dig i våra register så behöver vi några av dina personuppgifter. Eventuella utdrag skickas till din folkbokföringsadress.

Om du är missnöjd med Hälsopromotiongruppens behandling av personuppgifter eller beslut rörande en begäran att utnyttja en av dina rättigheter har du alltid rätt att vända dig till Datainspektionen för framförande av klagomål.

Kontaktinformation
Svenska Hälsopromotiongruppen AB
Lilla torget 2, 441 30 Alingsås
Tel: 0322-63 70 00
E-postadress: info@halsopromotiongruppen.se

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

Ditt namn*:

Din e-postadress *: