En bra start!

Bästa sättet att komma igång!

Vilket är det bästa sättet att utveckla salutogent ledarskap och medarbetarskap? Det finns ingen given väg som passar alla. Du behöver hitta det bästa sättet för dig/er. Men det finns många goda råd och erfarenheter om hur man kommer igång.

En bra start

Boka en inspirationsföreläsning av författaren till boken om Salutogent ledarskap eller till och med en utbildningsdag som lägger en första salutogen grund. Då blir deltagarna motiverade att börja reflektera kring sitt eget ledarskap och hur det egna sammanhanget fungerar. Man blir också stärkt i att salutogent och patogent förhållningssätt båda har sin plats.

Hitta ert varför. Genom att förstå syftet och varför ni vill införa ett salutogent förhållningssätt kan en lämplig strategi utformas.

Verksamheter kan börja sin salutogena utvecklingsresa genom ett studiebesök hos andra verksamheter som kommit längre i sin utveckling. De berättar gärna om sina erfarenheter.

Vi besöker gärna er ledningsgrupp, kostnadsfritt

Om du tillhör ledningen i din organisation så erbjuder vi oss att komma och kort berätta hur de gjorde som lyckats bäst med hållbart ledarskap och friska arbetsplatser.

Bjud in oss till ett ledningsmöte via länk 30 – 60 minuter när det passar er.

Vi förbereder oss genom att intervjua någon lämplig företrädare hos er så att vi får lite koll på vilka som är era viktigaste frågor och utmaningar.

Detta gör vi helt kostnadsfritt!

Läs mer »

Inspirationsföreläsning

1-2 timmar inspirationsföreläsning med stort engagemang.

Det skapar engagemang och inspiration!

När det gäller att skapa engagemang för ett salutogent synsätt och utveckling i främjande riktning så behövs det inspiration. Många gånger får vi uppdraget att hålla inspirationsföreläsning.

Får vi 2 timmar så är det optimalt. Får vi 1 timma så blir det lite tight, men det går. Hör av dig så kan vi diskutera vad som kan passa bäst hos er.

Läs mer »

En bra start

Boken Salutogent ledarskap – För hälsosam framgång av Anders Hanson är bra start mot att utveckla ditt ledarskap och mot en hållbar arbetsplats.

Salutogent Ledarskap – för hälsosam framgång!

Boken ’’Salutogent Ledarskap – för hälsosam framgång’’ blev en succé. Boken är lättläst och inspirerande. Boken har för många varit första mötet med den salutogena idén. Det som kan verka flummigt görs konkret och användbart för både ledare och medarbetare.

Det är helt riskfritt att ge boken till någon du anar kan vara intresserad av ett främjande synsätt.

Säg så här: – ’’du, jag stötte på en bok som handlar om salutogent ledarskap. Den verkar intressant tycker jag, vad tror du om den?’’

Vad vi vet, så har hittills ingen som läst boken blivit besviken. Istället så säger de som hört av sig att de känner igen sig och är inspirerade.

Beställ i butiken »