KasamDIALOGEN®– Ta en minut

Utmaningar i vardagen

Vardagen rusar på och vi upplever ofta att tiden inte räcker till. Tidsbrist kan skapa negativ stress som påverkar vår förmåga att vara närvarande, kommunicera, eller ta kloka beslut med fokus på det som är viktigt.

I längden påverkas välbefinnande och hälsa av ett ständigt högt tempo med för få pauser och dålig återhämtning.

En minut kan räcka!

I våra utbildningar har vi under flera år använt ”en-minutsövningar” och många kursdeltagare har upptäckt hur mycket man faktiskt hinner, tänka eller berätta under en minut om överenskommelsen är att få göra detta utan att bli avbruten.

När man därefter under en minut får lyssna till hur någon annan tolkat berättelsen uppstår en värdefull reflektion.

Vad innehåller KasamDIALOGEN®– Ta en minut?

Instruktionshäfte och ett minutglas som gör att dina reflektioner, din återhämtning och dina möten kan få en bättre kvalité och effektivitet.

Ett enkelt och tänkvärt verktyg för att disponera din vardagstid.

KasamDIALOGEN – Ta en minut, är ett reflektionsverktyg för chefen och medarbetaren.

Tid är en av de få saker vi inte kan ändra eller påverka. Däremot finns alltid möjligheten att förhålla oss till oss själva och den tid vi har i vardagen.

Används till

Verktyget används som ett snabbt sätt att komma igång med reflekterande tankar, för sig själv eller tillsammans med kollegor. Verktyget används av ledare eller medarbetare som behöver stanna upp på ett strukturerat sätt under en minut och landa i dina tankar. Verktyget är perfekt för en bra reflektionspaus i grupparbeten eller ledningsgruppen.

Exempel på användningsområden: 

  • Egen tid och självledarskap
  • Tänka och lyssna innan du själv pratar
  • Låta alla komma till tals i jämn talartid
  • Ta kloka beslut

Vårt reflektionsverktyg, KasamDIALOGEN – Ta en minut kan användas på ett flertal sätt. Se filmen där Peter Lindberg visar och berättar om en av tillämpningarna.

Kontakta oss »

Pris & beställning

”KasamDIALOGEN – Ta en minut” kostar 89 kr/st. Mängdrabatt ges för volymbeställning.

Priset är relativt högt för en enkel produkt p.g.a. låga försäljningsvolymer. Önskar ni en enklare lösning för att undvika detta köp så funkar det lika bra att använda timer-funktion i er mobiltelefon.

Beställ i butiken »

Vill du veta mer om användningen

Har du några frågor eller funderingar om verktyget eller dess användning så får du gärna höra av dig. Vi berättar gärna mer.

Kontakta oss