KasamDIALOGEN®– Ta en minut

Reflektionsverktyg för chefen och medarbetaren.

Till salutogena möten och tankar –
Vänd på timglaset

Vardagen rusar på och vi upplever ofta att tiden inte räcker till det vi vill hinna. Detta kan skapa en negativ stress som påverkar vår förmåga att vara närvarande, kommunicera, eller ta kloka beslut med fokus på det som är viktigt.

I längden påverkas, som vi vet, välbefinnande och hälsa av ett ständigt högt tempo med för få pauser och dålig återhämtning.

KasamDIALOGEN – Ta en minut, är ett reflektionsverktyg för chefen och medarbetaren.

Tid är en av de få saker vi inte kan ändra eller påverka. Däremot finns alltid möjligheten att förhålla oss till oss själva och den tid vi har i vardagen. Skulle man kunna ta med sig den tanken och då använda en minut på fler sätt som gör att vardagen blir mer meningsfull, begriplig och hanterbar? – En idé var född!

En minut kan räcka!

I våra utbildningar har vi under flera år använt ”en-minutsövningar” och många kursdeltagare har upptäckt hur mycket man faktiskt hinner, tänka eller berätta under en minut om överenskommelsen är att få göra detta utan att bli avbruten.

När man därefter under en minut får lyssna till hur någon annan tolkat berättelsen uppstår en värdefull reflektion.

Vad innehåller KasamDIALOGEN®– Ta en minut?

Vi har tagit fram ett enkelt men tänkvärt verktyg som hjälp för hur du på ett smart sätt kan disponera din vardagstid.

Här finns ett instruktionshäfte och ett minutglas som gör att dina reflektioner, din återhämtning, samtal eller andra möten kan få en mycket bättre kvalité då man kan stanna upp eller lyssna på varandra.

EN MINUT FÖR ETT SALUTOGENT LEDARSKAP & MEDARBETARSKAP

Låt dina reflektioner eller möten bli lite mer eftertänksamma och strukturerade.

KasamDIALOGEN – Ta en minut föder förmodligen ytterligare egna insikter om hur just du vill använda detta.

  • Egen tid och självledarskap
  • Tänka och lyssna innan du själv pratar
  • Låta alla komma till tals
  • Ta kloka beslut

Tid är en av de få saker vi inte kan ändra eller påverka. Däremot finns alltid möjligheten att förhålla oss till oss själva och den tid vi har i vardagen.

Används till

KasamDIALOGEN – Ta en minut används som ett snabbt sätt att komma igång med sina egna reflekterande tankar men även som ett sätt att delge mina kollegor hur jag tänker.

För dig som ledare eller medarbetare när du behöver stanna upp på ett strukturerat sätt under en minut och landa i dina tankar.

Dessutom ett perfekt sätt för dig som chef/ledare när du vill få till en bra reflektionspaus i gruppen där man sedan delar med sig av sina tankar med kollegorna.

Vårt reflektionsverktyg, KasamDIALOGEN – Ta en minut kan användas på ett flertal sätt. Se filmen där Peter Lindberg visar och berättar om en av tillämpningarna.

MAILA OSS »

Pris & beställning

Pris

KasamDIALOGEN – Ta en minut kostar 89 kr/st. Men vid beställning av 3 el fler så finns det olika rabatter.

Alla priser är inkl moms.

Beställning

Du beställer i vår butik. Klicka på knappen nedan för att gå in i butiken.

Beställ i butiken »

Vill du veta mer om användningen

Har du några frågor eller funderingar om verktyget eller dess användning så får du gärna höra av dig. Vi berättar gärna mer.

KONTAKTA OSS »