KasamDIALOGEN® - Ta en minut

Till salutogena möten och tankar - Vänd på timglaset!
Reflektionsverktyg för chefen och medarbetaren
Vardagen rusar på och vi upplever ofta att inte tiden räcker till det vi vill hinna med. Detta kan skapa en negativ stress som påverkar vår förmåga att vara närvarande, kommunicera, eller ta kloka beslut med fokus på det som är viktigt.
I längden påverkas, som vi vet, välbefinnande och hälsa av ett ständigt högt tempo med för få pauser och dålig återhämtning.

En minut kan räcka!
I våra utbildningar har vi under flera år använt ” en-minutsövningar” och många kursdeltagare har upptäckt hur mycket man faktiskt hinner, tänka eller berätta under en minut om överenskommelsen är att få göra detta utan att bli avbruten.
När man därefter under en minut får lyssna till hur någon annan tolkat berättelsen uppstår en värdefull reflektion.

Om verktyget
Vi har tagit fram ett enkelt men tänkvärt verktyg som hjälp för hur du på ett smart sätt kan disponera din vardagstid. Här finns ett instruktionshäfte och ett minutglas som gör att dina reflektioner, din återhämtning, samtal eller andra möten kan få en mycket bättre kvalité då man kan stanna upp eller lyssna på varandra.

Idéen
Tid är en av de få saker vi inte kan ändra eller påverka. Däremot finns alltid möjligheten att förhålla oss till oss själva och den tid vi har i vardagen.
Skulle man kunna ta med sig den tanken och då använda en minut på fler sätt som gör att vardagen blir mer meningsfull, begriplig och hanterbar? - En idé var född!

För ett salutogent ledarskap & medarbetarskap under en minut
Låt dina reflektioner eller möten bli lite mer eftertänksamma och strukturerade. KasamDIALOGEN - Ta en minut föder förmodligen ytterligare egna insikter om hur just du vill använda detta.
  • - Egen tid och självledarskap
  • - Tänka och lyssna innan du själv pratar
  • - Låta alla komma till tals
  • - Ta kloka beslut

Vill du testa - Gå in i vår webbutik, Klicka här››
Till vad?
KasamDIALOGEN - Ta en minut används som ett snabbt sätt att komma igång med sina egna reflekterande tankar men även som ett sätt att delge mina kollegor hur jag tänker.

För dig som ledare eller medarbetare när du behöver stanna upp på ett strukturerat sätt under en minut och landa i dina tankar.

Dessutom ett perfekt sätt för dig som chef/ledare när du vill få till en bra reflektionspaus i gruppen där man sedan delar med sig av sina tankar med kollegorna.
Beställning & Pris
Du kan beställa genom att gå in i vår webbutik, Klicka här››
Peter berättar
KasamDIALOGEN - Ta en minut kan användas på ett flertal sätt. Klicka på den 3 min korta filmen nedan där Peter Lindberg visar och berättar om ett av sätten.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: