Salutogent Värdegrundsarbete

Värdegrundad arbetsplats på ett meningsfullt och konkret sätt
Det finns idag en stark medvetenhet om betydelsen av att utveckla och underhålla en meningsskapande värdegrund. Många organisationer och arbetsplatser vi möter lägger därför tid och kraft på detta arbete. Med stöd av Hälsopromotiongruppens erfarna konsulter kan du få stöd att tillsammans med dina medarbetare eller kollegor göra er arbetsplats och er verksamhet värdegrundad på ett meningsfullt och konkret sätt.

Målgrupp
Denna tjänst vänder sig till verksamheter med uppdrag och önskan att utveckla och underhålla en meningsskapande värdegrund. Eller för varje sammanhang där det behövs en gemensam plattform att utgå ifrån för att dra åt samma håll. Vår utgångspunkt är alltid det uppdrag och den unika miljö som finns i varje verksamhet. Där formar vi ett upplägg efter era önskemål och behov.

Kraft i er egen process
Det innehåll och den metodik vi presenterar syftar till att stärka kopplingen mellan värdegrunden, uppdraget och den kultur och klimat man vill uppnå. I arbetet med chefer och arbetsgrupper använder vi ett konstruktivt och lustfyllt arbetssätt med korta teorigenomgångar och praktiska övningar. Detta varvas med reflektion och diskussioner i mindre grupper samt i storgrupp. I workshoparbete skapas delaktighet och medansvar för de riktlinjer och handlingsplaner som skapas.

Salutogent värdegrundsarbete handlar i det stora hela om att synliggöra, bygga och underhålla en kultur som gör att människor kan må bra och lyckas med det som är viktigt.

Omfattning
Hel eller halvdag som inledning. Därefter olika upplägg utifrån mål och ramar.

Vi har olika förslag på upplägg
Kontakta oss på 0322 – 63 70 00 eller info@halsopromotiongruippen.se ››

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: