kostnadsfritt – 1 timme via videolänk

Inspel i ledningsmötet

Hur blir man en hälsosam organisation som skapar värde?

Denna tjänst genomförs

internt på en plats ni väljer
på distans via videolänk
och anpassas efter era önskemål.

Information & bokning

Hör av dig till oss för bokning eller om du vill veta mer.

BOKA BESÖK »

KONTAKTA OSS »

Vi besöker ert ledningsmöte

Hållbart ledarskap – En strategisk fråga!

Det går att påverka ledarskap, medarbetarskap, kultur och klimat i en främjande riktning. Det som behövs är rätt kunskap, genomtänkt metodik och ändamålsenliga verktyg. Effekten blir sänkta sjuktal, enklare att attrahera nya kollegor, en stärkt tillit och högre ansvarstagande.

  • Hur uppnår man en hälsosam kultur?
  • Hur tänker ledningen om ledarskap, medarbetarskap och organisationens kultur?

Ledningen vill ha friska arbetsplatser med en värdeskapande kultur som stärker engagemang, tillit och ansvar. Vad gör att en organisation eller en arbetsplats kan lyckas med en förflyttning? Det handlar om en förändringsresa och transformation från nuläget till något som är så mycket bättre.

Bjud in oss

Vi erbjuder oss att besöka er och berätta om hur de gjorde som lyckats med hälsosamt ledarskap och friska arbetsplatser. Bjud in oss till ett ledningsmöte via länk 30 – 60 minuter. Vi förbereder oss genom att intervjua någon lämplig företrädare hos er så att vi får koll på vilka som är era viktigaste frågor och utmaningar.

Detta gör vi helt kostnadsfritt.

BOKA BESÖK »

Organisationskonsult Fredrik Hörlyk

Möt Fredrik Hörlyk som är organisationskonsult med inriktning på tillväxt och hälsosamt ledarskap. Efter 20 år med affärsutveckling och ledande befattningar inom teknikindustrin har Fredrik skiftat fokus till välmående människor, ledningsgrupper och organisationer.

Organisationskonsult Anders Hanson

Möt Anders Hanson som är utbildare inom hälsopromotion och sedan 20 år engagerad i ledarutvecklingsuppdrag. Anders är författare till Hälsopromotion i arbetslivet (2004) och även Salutogent Ledarskap – för hälsosam framgång (2010) samt Framgångsrik kulturförändring (2023).

Organisationskonsult Peter Lindberg

Peter Lindberg är utbildare och konsult med mer än 15 år erfarenhet som lärare och handledare inom hälsa och grupputveckling.

För mer information

13 + 2 =