Digitala samtal via datorn…

Medarbetarsamtal i en annorlunda tid!

Corona fortsätter att påverka arbetslivet. På arbetsplatsen ska vi hålla oss ifrån varandra och undvika fysiska möten i större grupper. Många fortsätter att arbeta hemifrån. Det är jobbigt att inte veta hur länge detta ska pågå.

Vad innebär det för chefen
Vad innebär denna förändring för motivation, arbetsglädje och delaktighet? Hur påverkas människors känsla av sammanhang?

Som chef och ledare ska man fortsätta vara stödjande, motiverande och närvarande när medarbetarna inte är på arbetsplatsen eller man själv jobbar hemifrån?

Medarbetarsamtalet viktigare än nånsin
Vi upplever att medarbetarsamtalet har blivit viktigare är någonsin. Helst oftare än en gång om året. Med digital teknik kan det göras både coronasäkert och effektivt.

Innehållet i samtalet och formen kan också bli en möjlighet att bidra till medarbetarens välbefinnande och arbetsglädje på ett tydligare sätt.

Det digitala samtalsverktyget
Med KasamDIALOGEN® – Salutogent Medarbetarskap har vi tagit fram ett samtalsverktyg som lyckas med att öka välbefinnandet och arbetsglädjen. Här finns ett digitalt material och arbetssätt via webben och här finns ett innehåll i samtalet som bekräftar, utvecklar och stärker.

Det salutogena medarbetarsamtalet med stöd av KasamDIALOGEN® kan hjälpa dig som chef med detta även om det måste ske digitalt.

Lyssna på vad Peter Lindberg och Johanna Halldén har att säga om detta i videon nedan.

Vill du veta mer hur man kan göra?
Om du vill veta mer om hur man kan lägga upp ett digitalt medarbetarsamtal så får du gärna höra av dig till oss så berättar vi mer.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6dQO5qyMThw[/embedyt]