En bra dag på jobbet –

Hur är den när den är som bäst?

Alla har vi väl haft både bra och dåliga dagar på jobbet för det är så det ser ut för de flesta av oss. Men att vara medveten om vad det är som skapar de bra dagarna, det kan göra att de blir fler av dom.

Kan du föreställa dig känslan som finns i dig en bra dag på jobbet? Sätt sedan ord på hur du upplever känslan och berätta för dina kollegor. Har du en arbetsplats där du inte känner så, fundera då på vad som är viktig för att få den känslan, samt vad som behövs för att uppnå det. I vissa fall kan det handla om stora strukturella frågor så som personalbrist eller scheman, det tar såklart längre tid att lösa, i andra fall kan det handla mer om människorna och kulturen, exempelvis en så enkel sak som att säga hej till alla kollegor som man möter eller att ge varandra feedback.

Genom att göra detta så synliggör ni det som är viktigt för er grupp och för varje individ, för att ni skall må bra och lyckas. Det kan kännas simpelt och självklart, men sådana här till synes enkla saker, kan i sitt större sammanhang ha en stor betydelse.

Vad tycker du är en bra dag?
Här gör vi en liten kort undersökning av vad ni tycker. Svara på frågan via länken nedan –

”Hur är en dag på jobbet när det är som bäst?”
Klicka för att svara på frågan >>

Resultatet vad ni alla svarat ser du nedan i ”Molnet”