Är du chef och vill prova ett Salutogent Medarbetarsamtal?
Testa kasamDIALOGEN helt gratis!
Med ”KasamDIALOGEN - Salutogent medarbetarskap” får du ett samtalsverktyg som kan överföra ett salutogent synsätt till praktisk tillämpning i ditt medarbetarsamtal.

Tom den 15 sep bjuder vi på provinloggningar till er som är chefer och vill testa detta samtalsverktyg för dig själv. På detta sätt kan du se vad det kan innebära för dig som chef i dina medarbetarsamtal.


Samtalet är ledarskapets viktigaste verktyg
Samtalet är det effektivaste sättet att påverka de faktorer som bidrar till att vi kan lyckas med våra individuella och gemensamma mål. Det goda samtalet bygger på bra frågor och ett intresserat lyssnande. Den sortens samtal ger energi och stärker relationen mellan ledare och medarbetare. De gör också mötet mer meningsfullt och bekräftande, vilket bidrar till ökat engagemang och ansvarstagande.

Salutogena samtal är roligare
Drömmen är att alla samtal ska vara inspirerande och utvecklande för de som deltar. Men tyvärr så känns det ibland tungt och stressande när man som chef har ett stort antal samtal framför sig. Vissa personer är också svåra att möta och då tar dessa samtal onödigt mycket energi både före och under samtalet.

Men det går att göra samtal både lättare och mer givande för alla. Hälsopromotion Gruppen erbjuder ett dialogverktyg som vi vet fungerar. Där medarbetaren kommer förberedd och kan lyfta de frågor som har betydelse för hen. Frågor som inventerar resurser och bekräftar förmåga som redan finns. Samtidigt så hittar man med denna metodik utvecklingsområden som upplevs både meningsfulla och hanterbara.

Samtal är en konst i sig och därför viktigt att få metoder för och öva på det. Därför vinner man som chef på att delta i någon av de utbildningar som vi erbjuder. Där får du kunskap och metoder om hur ett salutogent medarbetarsamtal går till. Vi lovar dig att du kommer se fram emot samtalen på ett helt annat sätt efter det.

Om du vill prova vårt verktyg ”KasamDIALOGEN - Salutogent medarbetarskap” så fyller du i formuläret nedan så skickar vi en inloggning så snart som möjligt. Då kan du prova verktyget på dig själv för att se om det kan vara användbart i dina medarbetarsamtal.

Välkommen att prova!

Prova kasamDIALOGEN - Salutogent medarbetarskap

Genom att fylla i och skicka in detta formulär så kommer du via mail inom kort få en inloggning skickad till dig så att du kan prova att själv fylla i kasamDIALOGEN och även kunna skriva ut den sammanställning som hör till. Det är sammanställningen som är själva arbetsmaterialet under samtalet.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: