Intern utbildning

Utbildning anpassad efter er verksamhet
Vi ser som en av våra viktigaste kompetenser att vi kan möta varje uppdragsgivare med ett specialkomponerat utbildningsförslag som matchar behoven på ett optimalt sätt.

I varje organisation finns det en unik historia och förutsättning. Varje utbildning ska också ha sitt tydliga syfte och mål. För att matcha dessa båda utgångspunkter behövs stor kunskap inom det område som ska kompetensutvecklas och pedagogisk erfarenhet för att kunna göra det på ett effektivt sätt. Svenska Hälsopromotiongruppen har många års erfarenhet av att arrangera och leda utbildning. Vi har pedagogisk erfarenhet från både arbetsliv och högskola/universitet.

Vi har genomfört utbildning för målgrupper som:
Chefer
Medarbetare
Projektledare
Ledningsgrupper
Lärare
Handledare/coacher
Skolledare
Politiker

Kontakta oss
För en dialog om hur ett egendesignat upplägg skulle kunna se ut i din organisation kontakta oss på
tel 0322 – 63 70 00 eller info@halsopromotiongruippen.se ››

Anders Hanson, Svenska Hälsopromotiongruppen är utbildare inom hälsopromotion och sedan 20 år engagerad i ledarutvecklingsuppdrag. Anders är författare till Hälsopromotion i arbetslivet (2004). Sedan dess har han skrivit Salutogent Ledarskap – för hälsosam framgång (2010) som ingår i utbildningen.


Peter Lindberg, Svenska Hälsopromotiongruppen är utbildare och konsult med mer än 15 år erfarenhet som lärare och handledare inom hälsa och grupputveckling. Peter är författare till kursmaterialet samt skapare av metod och team-material till denna kurs.

Pris
Priset beror självklart på hur lång utbildningsinsatsen ska vara, vilket material som ska ingå, lokaler mm. Hör av er till oss för en förfrågan så ger vi er en offert

Förfrågan och bokning
Kontakta oss på info@halsopromotiongruppen.se ›› eller telefon 0322 – 63 70 00.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: