Olikhet en rikedom!

Dessa intressanta människor -
Olikhet en rikedom!
Det är så fantastiskt intressant och spännande med människor, hur vi är mot varandra, vad som motiverar den ena, men inte den andra. Varför någon reagerar på ett visst sätt och nästa person inte ger någon synlig reaktion alls. Varje människa utifrån sin förmåga och sina resurser har så otroligt mycket att bidra med. För det är i mötet med andra människor som saker sker och idéer föds.

Samtal hittar styrkorna
Det är tillsammans vi når framgång. Men för att lyckas tillsammans måste vi lära oss att prata om hur vi vill ha det. Samt att lyssna på, bekräfta och respektera varje människa. Fundera på vad som är viktigt för dig som individ, för oss som grupp och för att organisationen skall lyckas. Vad är vårt gemensamma mål och vad behöver vi på alla olika nivåer för att komma dit. Enda sättet att komma långt är att kommunicera. Men hur skall vi då kommunicera? Vad skall vi prata om för att få rätt riktning. Hur skall vi kommunicera?

Salutogent tänkande gör det lättare
Kan man underlätta kommunikationen på något sätt? Absolut kan man det. Det Salutogena arbetssättet hjälper till med just detta. Våra kreativa konsulter är fulla av ideér och praktiska övningar som skapar möjlighet att mötas kring viktiga frågor och utmaningar som ni står inför.

Hälsopromotiongruppen erbjuder:
Ledarutbildning
Chefsnätverk
Grupputveckling
Processtöd
Verktyg och kunskap för medarbetarsamtal
Verktyg för organisations analys

Våra insatser är garanterat salutogena, för vi vet att utbildning och utveckling blir bäst när det finns en känsla av sammanhang. Läs mer om våra utbildningar och verktyg på vår hemsida genom att Klicka här ››

En arbetssätt som skapar tillit
Med en stark tilltro till varandra som medmänniskor både som elev eller kollega så kommer man långt. Hitta styrkan hos varje människa på alla ställen i livet. Det gäller dina barn, eleven i skolan, kunden i butiken, kollegan, dina anställda, tiggaren på gatan, patienten på sjukhuset, den nyanlända flyktingen, de boende på ålderdomshemmet, din vän. Se på alla som intressanta och bidragande människor. Det bidrar också till ett öppnare klimat där människor vågar ta upp viktiga frågor och komma med nya ideér

av Johanna Halldén den 22 sep 2016

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: