Påskhälsning

Påskhälsning
Vi blir klokare när vi ställer oss frågor
Vart är vi på väg? Kommer det att bli bättre, kommer vi att lyckas? Är vi på väg dit vi vill? Det är bra att stanna upp ibland och ta sig en funderare. Det kan man ha påskledigheten till.
Livet är för kort för att inte ta vara på det som är värdefullt. Vadå värdefullt? Vad är det som har betydelse för att tillvaron och sammanhanget ska bidra till ett gott liv? Ett gott liv, vad är det? Eller när har man lyckats att få till det?

Ett salutogent komplement
Samtalet och media är dessa dagar överhopade av det vi inte vill. Det handlar om mobbing, ohälsa, utanförskap och andra tecken på att sammanhanget inte fungera bra för människan. Då vill vi vara som en sten i skon som påminner om att det behövs ett kompletterande sätt att tänka och göra. Att uppmärksamma det vi vill ska bli och arbeta för att stärka det vi vill. Det är ett salutogent sätt att ta sig an sammanhanget.

Ljuset ger framtidstro
Nu går vi mot vår, med mer ljus och mer energi. Använder du din energi till det som är viktigt och till det som bidrar till att det blir mer av det du vill? När vi nu önskar en glad påsk så är det vår påminnelse om att uppmärksamma det som har värde och känna tacksamhet för det. Det påverkar energibalansen positivt både för dig och dem du har omkring dig.

Glad Påsk önskar Anne, Johanna, Staffan, Peter och Anders

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: