Gör som flera andra organisationer

Ge alla chefer inspiration och hälsofrämjande tankar!
I flera olika organisationer har ledningen valt att ge sina chefer en introduktion i ett hälsofrämjande/salutogent ledarskap. Ambitionen är att ge chefer och ledare verktyg som bidrar till välbefinnande och hållbarhet.

Alla läser boken …
...Salutogent Ledarskap för hälsosam framgång. Den presenterar ett hälsosynsätt som ger positiv energi. Det salutogena sätter människan i centrum och hjälper till att hitta det som spelar roll för att vi både ska lyckas och må bra i arbetet.

I hängmattan i sommar
Denna bok är idealisk sommarläsning då den är lättsam och inspirerande. Den har konkreta kopplingar till ledarskapets vardag som hjälper ledaren att hitta det som är egna resurser och möjligheter. Salutogent ledarskap handlar om att stärka känslan av sammanhang både för ledaren själv och i arbetsgruppen. Det är ett sätt att göra sammanhanget och kulturen på arbetsplatsen mer meningsfull, begriplig och hanterbar.

Chefsuppdraget är krävande
Chefsuppdraget är krävande, både i offentliga och privata verksamheter och därför måste orken, välbefinnandet och hälsan uppmärksammas.

I en del organisationer är det cheferna som inlett denna hälsofrämjande/salutogena resa. Innan man läser boken möter alla ledare författaren Anders Hanson i ett inspirationsseminarium. När boken är läst återkommer Anders och genomför en workshop där cheferna får fortsatt stöd för att stärka sitt personliga ledarskap på ett hälsosamt och hållbart sätt.

Dags att beställ och boka…
Gör er beställning av böcker i god tid innan sommaren. Beställer ni 10 ex eller fler vid ett och samma tilfälle får ni 10% rabatt på böckerna (ordinariepris 249 kr inkl moms).
Klicka här för att läsa mer och beställa >>

Boka Anders Hanson för en inspirerande seminariedag kring det salutogena förhållningssättet i ledarskapet och medarbetarskapet.
Klicka här för att kontakta oss >>

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: