En ära att ha Medarbetarsamtal

En ära att ha...
Medarbetarsamtal
"Tänk att få ställa frågor och lyssna till vad alla ens medarbetare har för tankar, funderingar och önskemål. Vilket privilegium så intressant och spännande. Att få ta del av och vara med och möjliggöra för att alla skall ha det så bra som möjligt och för att vi tillsammans skall lyckas med våra individuella och gemensamma mål.”

Jag hoppas att de allra flesta av er som har medarbetarsamtal känner så här, men jag vet att det tyvärr finns de som känner sig tyngda och stressade över denna uppgift.

Men det går att göra dem lättare och mer givande för alla. Vi har ett dialogverktyg (”KasamDIALOGEN - Salutogent medarbetarskap”) som vi vet fungerar. Där medarbetaren kommer förberedd och kan lyfta de frågor som har betydelse för hen. Samtal är en konst i sig och därför viktigt att få metoder för och öva på det. Därför skall du som chef delta på en utbildning hos oss där du får kunskap och metoder om hur ett salutogent medarbetarsamtal går till. Vi lovar dig att du kommer se framemot samtalen på ett helt annat sätt efter det.

Välkommen till oss!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: