Det blev en bra bok

Salutogen kultur blev en bra bok
Det surrar av positiva omdömen
I onsdags kom det ett mail från Jönköping
"Vill bara skriva och gratulera dig till din senaste bok ”Salutogen Kultur”. Sitter och läser den och tycker du på ett föredömligt, inspirerande och pedagogiskt sätt berör ämnet. Upplever att dina tankar överensstämmer med de ambitioner vi inom Vårdcentralerna Bra Liv har när det gäller att bygga en bra verksamhet."

"Jag vill dela ut boken som en uppmuntran och förkovran till alla våra chefer. Den 9 juni samlar vi alla våra chefer till det vi kallar Chefsarena Bra Liv. Vårt årligt återkommande forum för att stärka vårt chefs- och ledarskap. Temat är; Tillsammans för ett bättre chefs- och ledarskap. Vet att du gav mig ett bra pris då jag förra gången köpte in din tidigare bok Salutogent ledarskap. Vilket pris kan du erbjuda oss om jag skulle beställa 60 st av Salutogen Kultur? Och har du möjlighet att leverera dem innan 9 juni?"

Med vänlig hälsning
Johan Carlsson
Utvecklingschef
Vårdcentralerna Bra Liv

I fredags kom det ett mail från Enköping
"Efter att ha läst ”Salutogen kultur” föll sista pusselbiten på plats. Jag har under flera år arbetat med att utveckla det salutogena synsättet och fick nu tillgång till alla redskap som behövs i arbetet med att utveckla en verksamhet till att bli salutogen, både för de äldre och för personalen. Sambandet mellan kultur, värdegrund, värderingar och ledarskap beskrivs på ett sätt som är lätt att ta till sig. Jag uppskattar den positiva ton som genomsyrar boken."

"Beskrivningen av lydnadskultur och ansvarskultur är väldigt intressant och ger många tankar om vad man som ledare behöver vara uppmärksamma på som skapar den goda arbetsplatsen. Och tvärtom."

Hanne Rönnback,
Enköpings kommun

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: