Skapa en bättre framtid ...

... med Salutogent Ledarskap
Det pågår omställning på många håll. Förändringen går i riktning mot ett mer främjande och salutogent tänkande. Detta är värdegrundat och värdeskapande.

Förändringen börjar hos varje individ men behöver påverka fler systemnivåer för att bli etablerad och ge långsiktig nytta/effekt. Många organisationer vill idag stärka hälsans förutsättningar med hjälp av ett salutogent tänkande. Man vill göra sina verksamheter både både friska, framgångsrika och attraktiva gentemot omvärlden.
För att lyckas med denna omställning behövs det kunskap och erfarenhet av förändringsarbete.

Kunskapen handlar om:
• Hur vänder man på tänket i en arbetsgrupp till att bli mer utvecklingsinriktat och möjlighetsorienterat?
• Hur driver man utveckling av en arbetsplats med samtidigt fokus på verksamhetsnytta och arbetsglädje?
• Hur ställer man om en hel organisation till ett salutogent tänkande och en salutogen kultur?


Hos Svenska Hälsopromotion Gruppen finns kunskap och lång erfarenhet av hur framgångsrik utveckling och förändring går till.

Vi tillämpar ett salutogent tänkande som i sig är engagerande och värdeskapande. Vi använder det för att ge kraft och riktning i utveckling och förändringsarbete. Vi vet att en framgångsrik och hälsosam arbetsplats gör livet bättre och lättare både för de som är medarbetare och de som verksamheten är till för.

Några färdiga och enkla lösningar finns inte. Det krävs en särskild förståelse och en klok pedagogik som anpassas till varje enskilt sammanhang. Svenska Hälsopromotion Gruppen har utbildat och stöttat i salutogen förändring under mer än 10 år. Nu vill vi dela med oss av denna kunskap till dig som vill utveckla dig själv som förändringsledare.

Vi erbjuder en utbildning om 8 dagar under ett knappt år. Det handlar om och utbildningen heter "Salutogen Organisering, Ledning & Verksamhetsutveckling" ››. Vi vet att utbytet av den kommer att bli mycket stort för dig som vill vara med. Hur får man den salutogena idén att genomsyra verksamheten! "Deltagarna skall stärka sin förmåga att analysera och förstå villkoren och framgångsfaktorerna för utveckling. På detta sätt kan deltagaren också stärka sin förmåga att agera strategiskt och taktiskt klokt i sin egen praktiska tillämpning".

Du kan börja med att läsa mer om utbildningen genom att "Klicka här ››". Där finns innehållsbeskrivning och praktisk information.

Om du har frågor
Kontakta oss på 0322 – 63 70 00 eller info@halsopromotiongruippen.se ››

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: