Feelgood

Feelgood är ett av Sveriges ledande hälsoföretag. Enheten i Helsingborg ger stöd åt bland annat Helsingborgs stad och företaget Skånska byggvaror. Svenska Hälsopromotiongruppen stödjer Feelgood med dialogverktyget HealthSCORE® när man följer upp och skapar processer för bättre hälsoförutsättningar i dessa organisationer.
Helsingborgs stad delar sedan flera år ut ett pris till den bästa hälsofrämjande arbetsplatsen. Då används HealthSCORE® – frågor för att värdera och nominera hälsoförutsättningarna och det hälsofrämjande arbetet på den aktuella arbetsplatsen. Detta arbete som staden tagit hjälp av Feelgood att driva fick också pris 2012. Så här beskrevs det på webtidningen motivation.se:
Helsingborgs stad har tilldelats utmärkelsen Årets HR-visionär 2012, som delas ut av Akademikerförbundet SSR. Staden får priset för att de lyckats lägga ett starkt fokus på arbetsmiljöfrågor genom att införa en intern utmärkelse för hälsofrämjande arbetsplatser. "Det här priset visar att vi har hittat ett nytt och intressant tänk när det gäller arbetsmiljö och hälsa", säger Agneta Kallstenius på Helsingborgs stad. Läs mer på http://www.motivation.se/hr/ledarskap/helsingborgs-stad-ar-arets-hr-visionar

Skånska byggvaror ett byggvaruföretag med drygt 100 anställda och över 400 milj i omsättning tänker och agerar hälsofrämjande. Här använder Feelgoods konsult HealthSCORE® sedan flera år för att följa upp och hålla den hälsofrämjande processen levande. Det blir en årlig nulägesbild som utgör grund för hur arbetsmiljö- och hälsoarbetet ska utformas.
Ansvarig från Svenska Hälsopromotiongruppen var Staffan Wåhleman.
För frågor kontakta honom på tel 0322 – 63 70 00 eller staffan@halsopromotiongruppen.se ››

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: