Samarbetspartners i Norge

Samarbete med Norge
Svenska Hälsopromotiongruppen AB + Statera Norge AS = SANT
Samarbetsavtal med Statera Norge AS
Efter 15 år i Sverige etablerar Svenska Hälsopromotiongruppen AB from den 1 april 2016 ett samarbete med Statera Norge AS för att skapa fler hälsofrämjande arbetsplatser. Företagens gemensamma ambition är att sprida och stärka det Salutogena tänkandet i norskt ledarskap och medarbetarskap.

Statera Norge AS har med detta avtal ensamrätt i Norge till att erbjuda de salutogena tjänster och verktyg som Hälsopromotiongruppen utvecklat och säljer i Sverige.

Genom att samverka får Hälsopromotiongruppen nu en kompetent och erfaren partner på den norska marknaden. Statera Norge AS får del av kompetens och verktyg som utvecklats i Sverige under flera år.

Både Norge och Sverige har ambition och tradition inom det hälsofrämjande arbete som riktar sig mot företag och arbetsplatser. Våra båda länder har samma stora utmaning i att förebygga sjukfrånvaro och framför allt skapa ett friskt och hållbart arbetsliv.

Solfrid
Stateras konsulter har mer än 50 års erfarenhet inom utveckling av individer, verksamheter och organisationer. Du kan läsa mer om deras bakrund och visioner på Stateras hemsida ››

Nu går vi vidare ännu starkare i detta viktiga arbete.

För mer information kontakta:
Solfrid E. Buø
partner / daglig leder
Statera Norge AS
Mobil: +47 414 38 130
E-post: solfrid@stateranorge.no ››
Hemsida: www.stateranorge.no ››

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

Prenumerera på
nyhetsbrevet Salut
Du kan anmäla dig till en prenumeration
på vårt nyhetsbrev Salut, helt kostnadsfritt.
Fyll bara i uppgifterna nedan:

    Ja, jag prenumererar gärna på Salut!

    Ditt namn*:

    Din e-postadress *: